Få notis angående nästa event direkt i din Mailkorg eller via Sms.

Today Academy is A self-improvement community which empowers society by equipping human with personal development and entrepreneurial mindset, using the power of a both on and offline community. A proven self-improvement system empowered of a unique event pipeline.
Nu, när vår värld rör sig i allt högre takt, börjar allt fler människor, organisationer och entreprenörer börja känna igen att personlig utveckling inte är en krissituationsaffär, men något vi alla måste engagera sig i hela livet.

Bristande självinsikt och utsatt för till exempel prestationsangst i mindre IRL men mer digitalt exponerad värld ökar psykisk sjukdom snabbt också på en global nivå. Detta lämnar oss med många "förlorade själar" utan en sann och förankrad "inre kompass" för att navigera i en dimmig djungel av mer eller mindre relevanta alternativ, mål och krav som behövs förankras av den specifika individen och inte dikteras av omvärlden .

Alla aspekter av det "holistiska tillvägagångssättet" är nödvändiga för att säkerställa den djupa personlig utveckling som krävs ...

Dagens snabbväxande och dynamiska affärs- och samhällslivs entreprenörsförmåga är viktigare och attraktivare än någonsin för fler människor än någonsin att vara relevanta och solida i näringslivet och i privatlivet.
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Today Academy
Se kommande event & seminarier i din stad..
Today Academy
Care
Today Academy
Wellness
"Vi hjälper människor transformera sina kroppar genom att tända ren hjärnkraft"

2018  Today Academy Invest ab
Privacy Policy Cookie Policy