Improve - Become - AchieveUpplevelser
Våran fantastiska event pipeline är formad så att du kan starta från vilket event som passar din smak eller nivå. Är du ny till personlig utveckling så rekommenderar vi att du går i ordningen från Ignite till Influence Academy.
Ignite
2 timmar  | Från 295,00 kr
Musikaliska seminarier med hög energinivå, aktiverad av ett väl beprövat system för personlig utveckling. Levereras återkommande i de städer vi är verksamma i.  Här är det ständig variation med olika teman samt olika gästtalare.

Syftet med Ignite är att du sätter som vana att besöka varje månad i din hemstad för att få energi till att ständigt leverera på topp, få nya insikter, ,skapa nya kontakter,  nya nycklar samt inspireras att följa dina drömmar och inre kompass.

Talare: Olika

Agenda:
Power Houer - Alltid nytt tema
Målsättning för månaden - Går du i riktning med din plan

Sanning eller Konsekvens
3 timmar  | Från 395,00 kr
Sanning eller konsekvens hjälper dig att förstå de "6 mänskliga behoven" de behov som driver ditt beteende mönster och ditt öde. 

Upplev en öppen session där Andreas Grenthe själv delar sin egen resa samtidigt som han tillåter "öppna frågor och diskussioner" med folk från publiken. 

Kanske är det du som bestämmer dig för att dela din berättelse som Andreas gjorde på Tony Robbins berömda seminarium "Date with Destiny", som också omtalas i den kända Netflix-dokumentären "Iam, not your guru"

Din sanning eller väljer du konsekvens?

Talare: Andreas Grenthe

Agenda:
Ice break session - Inspiration
Medvetenhets frågor - Workshop
6 Human needs - Workshop
Paint
8 timmar | Från 795,00 kr
Paint Your Future är ett 8 timmar "kort" event som bjuder på en enorm dos av musikalisk energi och öppna levande dialoger med publiken, detta givetvis tillsammans med en unik utbildningsplan för din framtid.

Stig in i ett rum tillsammans med hundratals likasinnade människor, inspireras av hur Andreas tillsammans med team och DJ kryddar dagen med passande musik samtidigt som vi tillsammans arbetar fram ett blueprint för din framtid.

Paint your Future bygger på insikter från vårt tidigare event " Sanning eller Konsekvens " som handlar om att leva ett liv sant mot sig själv utifrån våra " 6 mänskliga behov "

Men här bygger vi ut en grund genom målsättning och plansättning utifrån ditt " sanna jag "

Har du inte besökt tidigare event så spelar det ingen roll, du får en effektiv genomgång samt hjälp av våra team medlemmar för att komma ikapp.

Talare: Andreas Grenthe

Leadership Academy
2 dagar | Från 2950,00 kr
Leadership Academy handlar om att ta Ledarskapet i dig själv till nästa nivå. Upplev ett helg Bootcamp på en herrgård där vi kombinerar allt från utmanande fysisk träning, kost, utmaningar och gemenskap. Här går vi på djupet och arbetar med genuin uppbyggnad av självkänsla och själv behärskning. Här tittar vi på grundstenar som Integritet, värderingar och grundläggande vanor i ditt liv. 

En titel och ledarskap är två helt skilda saker. På Leadership academy utvecklar du sant ledarskap som inspirerar din omgivning att ta nya kliv genom vad dom ser i dig. Ledarskap handlar om att leda sig själv innan man kan leda någon annan. 

Talare: Andreas Grenthe

Agenda:
Fredag - Utomhus träning, bastu & middag
Lördag - 10h rent Ledarskap  ink träning, mat & Why circle 
Söndag - 8h rent Ledarskap ink mat


Influence Academy
5 dagar | Från 395,00 kr - 14,995 kr
Hur ligger du i framkant i dagens digitala framtid?

Influence Academy är inte bara det perfekta alternativet för företag och organisationer som vill förena gnistan med den sanna kraften när både offline och online arbetar bättre. Tänk dig när hela gruppen gör det ..

Influence Academy är också för dig som vill dra nytta av framtiden och samtidigt lära känna alla grundprinciperna i  de "6 mänskliga behov" 

På Influence Academy använder vi personlig utveckling på hög nivå för att hjälpa dig identifiera vad som skulle kunna vara din passion och med hjälp av tekniker och system från den digitala världen så kan du lämna Influence Academy med en färdig affärs ide i linje med ditt blueprint.
Testimonials 
ONLINE UTBILDNINGAR
Sanning eller Konsekvens
39kr
Engångsköp Giltigt 12 månader
  • " 6 mänskliga behoven " - Vilka är dina 2 dominerande och hur möter vi alla 6 för ett maximalt liv.
  • Målsättning
Paint yor future
79kr
Engångsköp Giltigt 12 månader
  •  Medvetenhet av din situation - Hur ser det faktiskt ut? ekonomi, relationer, arbetssituation mm.
  • Målsättning
Digital Toolbox
399kr
Engångsköp Giltigt 12 månader
  • “ Det ultimata business verkställande verktyget, det kombinerar och möjliggör digital marknadsföring, varumärkes utveckling och självförverkligande på ett värdefullt och unikt sätt ”
VÅRT TEAM
Vårt team består av professionella coacher,
fysioterapeuter, nutritionister, hälsopedagoger,
och personliga tränare som har gedigen kunskap
och erfarenhet. Vi brinner för medvetenhet,
hälsa, och personlig utveckling och vår anda
genomsyras av kärlek, kunskap och gemenskap.
Kontakta oss
TA Today Academy AB
org: 559197-3317
Besöks adress:
c/o Groo 36
Huskvarnavägen 82 
554 66 Jönköping 

Tel: (0046) -709427002
info@todayacademy.se
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Få våra nyhetsbrev
Powered By ClickFunnels.com
Privacy Policy Cookie Policy